Min erfaring med Flow Hive + en rabatkode til dig

Jeg hedder Lars og er meget begejstret for at dele min erfaring med Flow Hive. Jeg er medlem af bestyrelsen i Vejle Biavlerforening og har været biavler siden 2021. I haven herhjemme har vi udelukkende Flow Hives, så det er den erfaring, jeg prøver at dele ud af.

Hvis du ikke er bekendt med Flow Hive, er det en spændende opfindelse inden for biavl, som gør det lettere og mindre invasivt at høste honning fra dine bier.

Hvad er det?

Flow Hive er i bund og grund er opstablingsstade, hvor honningmagasinet bare er anderledes. Det er en af de ting, jeg er mest vild med: hvor let det er at bruge, når honningen skal høstes. Du behøver ikke at bære en bidragt, bruge bitømmer eller ryge bierne ud (og risikere honning med røgsmag 😉) for at høste honningen. I stedet drejer du simpelthen en lang nøgle, og honningen strømmer ud af bistadet og ned i et glas, en spand eller hvad du foretrækker (selv bruger jeg en spand). Det er så simpelt og effektivt.

En anden fordel ved Flow Hive er, at det reducerer forstyrrelserne for bierne. Traditionelle metoder til høst af honning kan være stressende for bierne, men når man tapper honningen her, kan bierne blive siddende og fortsætte deres arbejde som om intet var sket.

Og så er det, synes jeg i hvert fald, et super flot bistade at have stående i haven. Og vinduet i siden er en fin lille gimmick som gør det super spændende for børn at følge med i, hvad bierne laver. Uden risiko for at blive stukket 😅

Rabatkoden til dig

Hvis du er interesseret i at prøve Flow Hive selv, har jeg en rabatkode jeg kan dele med dig (du må også meget gerne dele den med andre, der kunne være interesserede). Brug linket her og indtast din e-mail, så får du en unik kode tilsendt så du får €50 rabat på dit køb i den europæiske butik. Og bruger du koden, får jeg også en rabat, så det er en ren win-win situation.

Sådan bliver du biavler

For at få succes med Flow Hive (eller ethvert andet bistade) anbefaler jeg, at du laver research og lærer så meget som muligt om biavl. Der er masser af ressourcer tilgængelige online og i dit lokalområde (find den nærmeste biavlerforening her). Og selvfølgelig skal du sørge for at følge bedste praksis for biavl og respektere bierne og deres miljø. Og selvom Flow Hive giver nem honninghøst, kræver det stadig at du holder øje med og passer på dine bier som enhver anden biavler.


Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så kom meget gerne med dem herunder 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *