En ny biavler bliver til

Jeg er ny biavler. Faktisk har jeg endnu ikke fået mine bier, men jeg glæder mig, til de kommer.

Vi har talt om det herhjemme i længe, at bier kunne være spændende. Og jeg kan faktisk huske, at jeg for år tilbage så noget jeg syntes var et rimelig smart bistade på en crowdfunding-side, hvor man nærmest bare kunne tappe honningen direkte. Flow, hed det. Umiddelbart virkede det som en meget simpelt setup og en nem måde at komme i gang på, men jo mere jeg læste op på det, jo mere blev jeg klar over at jeg nok skulle sætte mig lidt mere ind i biavl generelt.

Men hvo intet vover, intet vinder. I efteråret bestilte jeg et Flow Hive, som jeg nu er ved at klargøre, så det kan få beboere i løbet af foråret. Og i vores nære familie er der en kyndig biavler, som gerne vil hjælpe mig i gang med en bifamilie, gode råd og støtte.

Med denne hjemmeside vil jeg prøve at dokumentere rejsen og mit håb er, at den kan inspirere eller hjælpe andre. Til selv at springe ud i en verden af bier, blomster og honning eller til ikke at begå de samme fejl, som jeg sikkert kommer til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *