De næste magasiner

Det gik egentlig rimelig hurtigt med at få bygget rammerne ud i første magasin. Så jeg startede med at sætte andet magasin under det første omkring pinsen, da det var lidt køligt i vejret.

Der skete ikke helt vildt meget. Efter omkring en uge valgte jeg så at rykke rundt, så det nye magasin kom øverst, og det er der nu bygget rigtig godt ud i. Derfor tog jeg valget om at sætte dronningegitter og Flow Super (honningmagasinet) på i sidste uge. Jeg var meget spændt på, om bierne ville tage imod kunstrammerne, da jeg har læst om at nogen oplever udfordringer omkring det.

Efter et par dage havde bierne heller ikke rigtig taget imod rammerne hos mig, så jeg smeltede noget voks og penslede det ganske fint ud over alle rammerne, så bierne kunne føle sig mere “velkomne”. Og ganske rigtigt, de er nu i fuld gang med at fylde de små sprækker ud med voks, så de kan fylde honning i dem.

Om jeg skal gøre det igen næste år må tiden vise 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.