De næste magasiner

Det gik egentlig rimelig hurtigt med at få bygget rammerne ud i første magasin. Så jeg startede med at sætte andet magasin under det første omkring pinsen, da det var lidt køligt i vejret.

Der skete ikke helt vildt meget. Efter omkring en uge valgte jeg så at rykke rundt, så det nye magasin kom øverst, og det er der nu bygget rigtig godt ud i. Derfor tog jeg valget om at sætte dronningegitter og Flow Super (honningmagasinet) på i sidste uge. Jeg var meget spændt på, om bierne ville tage imod kunstrammerne, da jeg har læst om at nogen oplever udfordringer omkring det.

Efter et par dage havde bierne heller ikke rigtig taget imod rammerne hos mig, så jeg smeltede noget voks og penslede det ganske fint ud over alle rammerne, så bierne kunne føle sig mere “velkomne”. Og ganske rigtigt, de er nu i fuld gang med at fylde de små sprækker ud med voks, så de kan fylde honning i dem.

Om jeg skal gøre det igen næste år må tiden vise 😊

4 thoughts on “De næste magasiner

  1. Lars Post author

   Hej Ulla! Jeg fik aldrig lavet en update, men jeg endte med et høste omkring 8-9 kg honning sidste august.

   Desværre døde min familie i foråret, så jeg måtte starte op igen – men nu har jeg to Flow Hives 🙂

   Den gamle, som jeg fik en lille familie i som nu har vokset sig stor og kan begynde at hente honning ind. Og så har jeg en ny, hvor jeg købte en fuld familie som har hentet honning ind i foråret og snart er klar til at blive tappet.

   Den forsøger jeg så at lave en aflægger af, så jeg har en ekstra familie til foråret hvis nu, der skulle være vinterdød igen.

   Mvh
   Lars

   Reply
  1. Lars Post author

   Ja, jeg burde få lavet nogle flere indlæg 🙂

   Jeg fik en god portion honning efter sommer og lavede en aflægger. Så lige nu har jeg tre familier, der ser ud til at klare vinteren 🤞🏻

   Forhåbentlig får jeg så en 2023-sæson, hvor jeg kan få både forårs- og sommerhonning 😉

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *